Spring naar inhoud

Het aanmelden van een duikorganisatie als bezoeker van de duikspots

De Stg DNBO heeft gebruikersovereenkomsten met de eigenaren van de  plas waar de duikspot gevestigd is. In deze gebruikers overeenkomsten staan regels die gelden voor die specifieke duikspot. Vanwege deze regels zijn niet alle duikspots vrij toegankelijk en dienen er voor de afgesloten duikspots ondertekende bezoekersovereenkomst(en) te zijn met daaraan een kleine jaarlijkse financiele bijdrage. Deze bijdragen komen volledig ten goede van het optimaliseren van de duikspots die de Stg DNBO beheerd.

De jaarlijkse bijdrage voor Duikspot ’t Zuth  

  • duik organisaties €75 per jaar 01/01 tot 31/12
  • Individuele duikers €35 per jaar 01/01 tot 31/12
  • Individuele duikers €17,50 per half jaar 01/01 tot 30/06 of 01/07 tot 31/12

Betalingen dienen te worden overgemaakt naar
Rabobank: NL65 RABO 0191 8453 88
tnv. G.Hendriks e/o E.v.Gestel
Stg. Duikspots Noord Brabant Oost

Als de ondertekende gebruikersovereenkomst en de betaling ontvangen zijn, dan kunnen één of enkele leden zich registreren als event manager.
Na de registratie kunnen zij inloggen en evenementen aanmaken in de kalender.
e-mail:duikspotsnbo@outlook.com

Bij het aanmaken van een evenement wordt gevraagd naar de datum en de tijdsperiode van uw bezoek alsook met hoeveel duikers U wilt komen.

Het aanmaken van een evenement houdt niet in dat U alleen bent op de duikspot. Het is mogelijk dat andere groepen op hetzelfde tijdstip ook een event gepland hebben. De informatie van hoeveelheid duikers geeft U een inschatting van de te verwachte drukte.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.